Corona update

Vanwege het coronavirus zijn de praktijken beperkt geopend voor spoedeisende zorg. Bel in geval van spoed altijd eerst met de (spoed)lijn van uw eigen arts/behandelaar en kom niet onaangekondigd naar de praktijk. Voor niet spoedeisende zorg/herhaalmedicatie etc. verzoeken wij u zo veel mogelijk contact op te nemen per email.

 

Lees meer

Gezonde wijk

Wij willen bewoners van Kanaleneiland en Transwijk stimuleren, en in de gelegenheid stellen, om in èn buiten de spreekkamer, na te denken over hun (on)gezondheid en gedrag.

 

 

Lees meer

Goede zorg in de buurt

Wij vinden het belangrijk dat er goede- en laagdrempelige eerstelijnszorg is, dichtbij u in de buurt. Apotheek , huisartsen, praktijkondersteuners,  fysiotherapeuten, verloskundigen en een tandarts staan voor u klaar om u deze kwaliteitszorg te bieden.

 

Gezondheidscentrum Marco Polo is al 25 jaar een vertrouwd punt in de wijk. Zeer betrokken hulpverleners, met jarenlange ervaring en passie voor hun vak, verlenen goede zorg. Met  speciale aandacht voor de behoefte van de bewoners in de wijk. “Wij organiseren de zorg zo goed mogelijk  dichtbij huis, en verwijzen u door naar specialistische zorg wanneer dat nodig is”